Eskişehir’de aynı zamanda Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde de uzunca bir süre görev yapan Turhan Kaya’nın ölümü Eskişehir’de derin üzüntü ile karşılandı.  Kaya’nın cenazesi yarın öğle namazının ardından Mahmut Sami Ramazanoğlu Camiinden kaldırılacak.

Ümit Özdağ’dan taziye Mesajı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Turhan Kaya’nın ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi: “Zafer Partisi'nin emektarı, değerli hocamız, Kurucular Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Sayın Turan Kaya'nın vefatını derin üzüntüyle öğrendim. Kıymetli Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine, öğrencilerine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun”

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden paylaşım

Eskişehir’e eğitim alanında büyük emek vermiş olan Turhan Kaya’nın Ölümü ile ilgili Eskişehir Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda: “İl Müdürlüğümüzde uzun yıllar görev yapmış olan emekli Şube Müdürü Turhan Kaya'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip M.Sami Ramazanoğlu Camiinden kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.” İfadelerine yer verildi