Eskişehir Ticaret Odası, Özel Anadolu Hastanesi ile yaptığı anlaşmayla PCR Test Merkezlerine bir yenisini daha ekledi.

Eskişehir Ticaret Odası, üye işyerleri ve çalışanlarına yönelik hizmet veren PCR Test Merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Özel Gürlife Hastanesi işbirliğiyle PCR Test Merkezi hizmetini sürdüren ETO, Özel Anadolu Hastanesi ile de işbirliği yaptı. ETO üyeleri artık Özel Anadolu Hastanesi’nde de PCR Testi yaptırabilecek. ETO üyeleri hem Özel Gürlife Hastanesi hem de Özel Anadolu Hastanesi’nde yaptıracağı PCR Testi için piyasa koşullarının çok daha altında ücret ödeyecek.

Üyelere daha çok destek olmak için çalışıyoruz

Özel Anadolu Hastanesi ile yaptıkları işbirliği hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, oda olarak üyelerinin ve çalışanlarının hızlı ve en uygun fiyatla PCR Testi yaptırabilmeleri için gayret gösterdiklerini söyledi. Virüsün işyerinde yayılmasının önüne geçmek için testin önemine dikkat çeken Güler, yapılan anlaşmalar sayesinde ETO üyelerinin çok daha düşük maliyetlerle test yaptırabildiklerini dile getirdi.

Başvurular  www.etonet.org.tr adresi üzerinden yapılacak          

ETO üyesi firmalar ve çalışanları www.etonet.org.tr/Covidtest adresinden alacakları randevuyla beklemeden ve hızlı bir şekilde Özel Gürlife Hastanesi ve Özel Anadolu Hastanesi’nde PCR Testi yaptırabilecek. Üyeler ve çalışanları bu hastanelerde yaptıracakları PCR Testi için sadece 150 TL (KDV Dahil) ödeyecek.