Sosyal medya dün İstanbul Moda'da ve Eskişehir'de özellikle Kanlıkavak Parkı ve Porsuk Çayı çevresinde yaşanan yoğunluğu ve oluşan manzaraları konuşuyor. 

Sosyal mesafe ve maske

Ancak oluşan manzarada, çok sayıda kişinin sosyal mesafe kuralına uymadan parkta keyif yaptıkları, ayrıca çok sayıda kişinin de Eskişehir'de maskesiz dışarı çıkılması yasak olmasına rağmen maske takmadığı görüldü. 

Resim

Yoğunluğa tepki

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla birlikte salgında binlerce kişinin hayatını kaybettiği hatırlatılarak keyif yapan bazı vatandaşların  duyarsızlığı eleştirildi. Bazı vatandaşlar da, "Biz maske takıyoruz, maske takmak zorunlu, ama maske takmayanlar denetleniyor mu, maske takmayan birçok kişi görüyoruz, rahatsızız" gibi yorumlarda bulundu. Dün Kanlıkavak Parkı'nda çevrenin kirletildiği çöp görüntüleri de gündeme gelmişti. Şimdi, Eskişehir Kanlıkavak Parkı ve çevresinde yaşanan yoğunluğu ve görüntüleri konuşuyor. 

Daha yeni bir canı daha kaybettik!

Eskişehir, daha dün maalesef koronavirüse bir kurban daha verdi... Eskişehir'in sevilen ve tanınmış işadamı ve siyasetçilerinden Hakkı Öztekin, koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Bugün son yolculuğuna uğurlanacak... Eskişehirlilerin daha fazla can kaybı olmaması ve ikinci dalga yaşanmaması için daha duyarlı olması bekleniyor... 

Hakkı Öztekin'den acı haber... Öztekin vefat etti