Odunpazarı Belediyesi'nin iki çalışanı kamuya açık alanda resmi kıyafetleriyle içki içerken görüntülendi. Belediye personelinin açık alanda sergilediği ve içki içtiği görüntüler taciz skandalından sonra ikinci skandal olarak ilçeye damga vurdu.. Vatandaşlar yaşananlara büyük tepki gösterirken Odunpazarı Belediyesi'nin yaşanan bu iki skandal gelişmeye nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

PES ARTIK DEDİRTTİ

Belediye çalışanlarının diğer vatandaşlara örnek olması beklenirken, görevlerini suistimal etmeleri ise adeta 'pes' dedirtti. Belediye çalışanlarının içki içerken görütülendiği saatlerin mesai saatlerin içinde olması ise 'bu nasıl bir belediyecilik anlayışı' dedirtti.

SUÇLU AYAĞA KALK!

Odunpazarı Belediyesi çalışanları ile ilgili skandal olayların yaşanması belediye içinde de büyük tartışmalara neden olurken, Başkan Kazım Kurt'un yaşanan bu iki gelişme ile ilgili nasıl bir karar alacağı ise merak konusu oldu.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Sorunların çözüm yeri olan belediyenin adeta sorunlar yumağı haline gelmesine büyük tepki gösteren vatandaşlar;'Belediye bir devlet kurumudur ve burada insanlar sorunlarına, beklentilerine özlemlerine çözümler bekler. Koca bir belediyenin taciz ve içki konularıyla gündeme gelmesi en basit tabiriyle ahlaksızlıktır. Başkan Kurt'tan bu yapılan rezaletlerin bir an önce karşılığını bulmasını istiyoruz.'diye konuştular.