Eskişehir’de döner kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu araçlardan biri kavşağın ortasındaki beton refüje çıktı. Yaralananın olmadığı kaza maddi hasarla atlatılırken, Eskişehir Çevre Yolu’ndaki trafik bir süre aksadı.

Kaza, Tepebaşı ilçesi Fevziçakmak Mahallesi İlahiyat Kavşağı mevkisinde meydana geldi.

Çarpışmanın Etkisiyle Refüje Çıktı

Edinilen bilgilere göre, döner kavşakta ilerleyen 26 AFM 659 plakalı otomobil ile 06 VLK 84 plakalı başka bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Eskişehir'de Kolonya İçen Şahıs Az Kalsın Canından Oluyordu!
Eskişehir'de Kolonya İçen Şahıs Az Kalsın Canından Oluyordu!
İçeriği Görüntüle

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan 26 AFM 659 plakalı otomobil, kavşağın ortasında bulunan beton refüjün üzerine çıktı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Çevre Yolu’nda Trafik Aksadı

Kavşakta meydana gelen kaza nedeniyle Eskişehir Çevre Yolu’ndaki trafik akışı bir süreliğine aksadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Trafik ekipleri, bölgede başka bir kazanın yaşanmaması amacıyla çevrede güvenlik önlemleri alarak ulaşımı kontrollü şekilde sağladı.

Araçların bulunduğu yerden kaldırılmasıyla trafik akışı normale dönerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.