Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Kanlıpınar Mahallesi’nde bulunan geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Metal Geri Dönüşümcüler Sitesi 12022. Sokak’taki tesiste sabah saat 04.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle başlayan yangın paniğe neden oldu.

Geri Dönüşüm Tesisinde Çıkan Yangına Ekipler Müdahalede Bulundu

Ekipler Bölgeye Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına 20 personel, 5 araç ve 3 müdahale grubu ile müdahale etti.

Saatlerce Soğutma Çalışması Yapıldı

Soğutma Çalışmaları Saatlerce Devam Etti

Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın yaklaşık 1 saat içinde kontrol altına alındı. Tesisteki alevlerin tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmaları ise yaklaşık 7 saat sürdü.

Eskişehir’de Bu Hafta Sonu Festival Coşkusu Zirveye Çıkacak!
Eskişehir’de Bu Hafta Sonu Festival Coşkusu Zirveye Çıkacak!
İçeriği Görüntüle

Yangının tamamen söndürülmesinin ardından ekipler, bölgede soğutma çalışması gerçekleştirdi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Alevler Itfaiye Ekiplerince Kontrol Altına Alındı