ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de Hayırseverlerden 700 Kişilik Gönül Sofrası!

Eskişehir'de hayırseverlerin desteği ile 700 kişilik bir iftar programı düzenlendi. Programda ihtiyaç sahipleri de unutulmadı.

Abone Ol

Eskişehir’de hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen iftar programında, yaklaşık 700 kişi aynı sofrada buluştu. Organizasyonda özellikle yetimler için dayanışma örneği sergilendi.

Tepebaşı ilçesi Zafer Mahallesi’nde, Kur’ra Hafız Baş İmam Hatip Soner Şahin’in koordinasyonunda geniş katılımlı bir iftar programı gerçekleştirildi. Ahmet Yavuzer Camii Sokağı’nda kurulan sofrada yaklaşık 700 kişi oruçlarını birlikte açtı.

Yetimler İçin Dayanışma Sofrası

Yıl boyunca dul ve yetimlere yönelik gıda ve giysi yardımlarının bir parçası olarak düzenlenen organizasyonda, davetlilerin büyük bölümünü yetimler oluşturdu. İftar programında birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

Ramazan’ın Manevi Atmosferi Paylaşıldı

Programda katılımcılara mercimek çorbası, pilav üstü kuşbaşı kavurma, kuru fasulye ve tulumba tatlısı ikram edildi. Mahalle sakinleri, dualar eşliğinde Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı.

< type="adsense" data-ad-client="ca-pub-4337995668955821">