Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yerleştirme sonuçları açıklandı! MEB duyurdu Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yerleştirme sonuçları açıklandı! MEB duyurdu

Aracın kaydığını fark eden sürücü, taksiyi durdurmak isterken otomobilin altında kalarak yaralandı. Yaralı sürücü, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucunda araç altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN ANLAR

Olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, yokuş aşağı hızlanan aracını durdurmaya çalışan taksicinin çabası görünüyor. Ancak aracın önüne geçerek durdurmaya çalışan sürücünün, kendi taksisi tarafından kısa bir süre sonra altına alındığı görülüyor. Görüntülerde çevredeki insanların taksiciye yardım etmek için koşuşturduğu ve panik anları net bir şekilde göze çarpıyor. Bu panik anlarında çevredeki kafelerin ve kalabalığın olduğu düşünüldüğünde, olayın şans eseri ucuz atlattığı anlaşılıyor.

"TAKSİCİ DÜKKÂNA GİRMEMEK İÇİN KAYMAYA ÇALIŞTI"

Taksicinin girmeye çalıştığı işletmeye o gece yeğeninin baktığını belirten Hüseyin Gazi Can, olayı şu şekilde anlattı: "Taksici dükkânın önünde duruyor, el freni çekmemiş. Dükkâna girmemek için kaymaya çalıştığı sırada aracı durdurmaya çalışırken, taksi sürücüsü altında kalmış. Aşağıdaki kafe sahipleri ve insanlar yardımına koştu, tabii ki itfaiye kurtardı."