Eskişehir’in İstiklal Mahallesi’nde 19 yaşındaki bir motosiklet sürücüsü, önüne aniden çıkan kediye çarpmamak için manevra yaparken motosikleti devirdi. Kasksız olduğu belirtilen sürücü, başını beton saksıya vurması sonucu ağır yaralandı. Kaza anı çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Anına Ilişkin Görüntüler

Feci Olay Güvenlik Kameralarına Yansıdı!

Olay, dün akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Esen Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgilere göre M.Y. (19) idaresindeki 26 AJR 655 plakalı motosiklet, süratle ara sokağa giriş yaptı. Kasksız şekilde Şair Fuzuli Caddesi yönüne ilerleyen M.Y.’nin önüne aniden bir kedi fırladı. Kediye çarpmamak için ani manevra yapan genç sürücü, motosikleti devirerek yere savruldu ve birkaç metre sonra başını beton saksıya vurdu.

5 Aralık Eskişehir Elektrik Kesintisi Bugün Etkili Olacak!
5 Aralık Eskişehir Elektrik Kesintisi Bugün Etkili Olacak!
İçeriği Görüntüle

Bilinci Kapalı Halde Hastaneye Kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği M.Y., bilinci kapalı halde Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Öte yandan motosikletin çarptığı kedinin de can verdiği öğrenildi. Kedinin, sokak üzerindeki bir işletmeye ait olduğu belirtildi. Çevredeki esnaf, sokakta motosiklet sürücülerinin sık sık aşırı hız yaptığını belirterek can güvenliğinin sağlanması için tedbir alınması çağrısında bulundu.

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Polis Ekipleri İnceleme Başlattı

Kazaya ilişkin polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Güvenlik kamerası kayıtları da soruşturma kapsamında inceleniyor.