Eskişehir’de Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin tuvaletinde bir erkek, silahla vurulmuş halde cansız bulundu. Bugün saat 12.00 sıralarında yaşanan olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Silah Sesinin Ardından Bölgeye Ekipler Sevk Edildi
Olay, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi’ndeki Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, tuvaletten silah sesi geldiğini duyan bir vatandaş, durumu çim biçen görevlilere bildirdi.
Tuvalete giren görevliler, içeride silahla vurulmuş halde bir erkekle karşılaştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde, kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri olayın koşullarını belirlemek için inceleme başlattı. İlk değerlendirmenin ardından olayla ilgili inceleme başlatıldı.




