Eskişehir’de yayaya çarpan motosikletin savrularak duvara vurduğu kazada 3 kişi yaralandı. Olay, Tepebaşı ilçesi Yeşiltepe Mahallesi Alınca Caddesi üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Yaşar Ç. (21) idaresindeki 26 ANS 436 plakalı motosiklet, cadde üzerinde Salih M. (54) isimli vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet savruldu.
Yaklaşık 10 Metre Sürüklenip Duvara Vurdu
Savrulan motosiklet, yaklaşık 10 metre ileride bulunan bir duvara çarparak durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü Yaşar Ç. ile arkasında yolcu olarak bulunan R.Ç. (16) ve yaya Salih M. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza Anı Kameralara Yansıdı
Öte yandan motosikletin duvara çarpma anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.



