Eskişehir’in Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bazı sokaklarda kaldırımlara bırakılan çöp poşetleri ve inşaat atıkları, hem çevre kirliliğine neden oluyor hem de yayaların geçişini zorlaştırıyor.

Kaldırımlar Atıklarla Doldu

Ertuğrulgazi Mahallesi, Tepebaşı ilçesinde yer alan Bahadır Caddesi’nde bazı kaldırımların çöp poşetleri ve inşaat atıklarıyla dolu olduğu görüldü.

Kaldırımlara bırakılan atıklar nedeniyle vatandaşların yürümekte zorlandığı, bazı noktalarda ise çöplerin geçişi tamamen engellediği gözlendi.

Eskişehir Çevre Yolu’ndaki Zincirleme Kazada 1 Kişi Yaralandı!
Eskişehir Çevre Yolu’ndaki Zincirleme Kazada 1 Kişi Yaralandı!
İçeriği Görüntüle

Kaldırıma Bırakılan Atıklar Tepki Çekti

Mahalleliler Duruma Tepkili

Mahalle sakinleri, sokaklarda yeterli çöp kutusu bulunmadığını belirterek, ortaya çıkan görüntülere tepki gösterdi. Özellikle gündüz saatlerinde bile dikkat çeken kirliliğin çözülmesi için yetkililere çağrıda bulunuldu.

Vatandaşlar, hem çevre temizliği hem de yaya güvenliği açısından gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılmasını istiyor.

Kaldırıma Atılan Çöpler Yaya Geçişlerini Zorlaştırdı