Eskişehir'de Polis ve Jandarma Ekipleri Ortak Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirdi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde ortak bir operasyon düzenledi.

Eskişehir'in Seyitgazi İlçesinde Şiddetli Sağanak Yağışlar Sel Felaketine Neden Oldu Eskişehir'in Seyitgazi İlçesinde Şiddetli Sağanak Yağışlar Sel Felaketine Neden Oldu

Operasyonlar sonucunda birçok şahsa işlem yapıldı, uyuşturucu maddeler ve çeşitli ekipmanlar ele geçirildi. Toplam 29 olaya müdahale edilen operasyonlarda 46 şahsa işlem yapılırken, 8 şüpheli tutuklandı ve 38 şahıs serbest bırakıldı. Yapılan aramalarda ise metamfetamin, sentetik ecza hapları, haşhaş bitkisi, esrar, ecstasy hapları, bonzai, skunk gibi uyuşturucu maddelerin yanı sıra çeşitli uyuşturucu kullanma aparatları, silahlar ve fişekler ele geçirildi. Toplamda operasyonlar kapsamında 144,19 gram metamfetamin, 538 adet sentetik ecza hapı, 101 bin 500 kök haşhaş, 33 gram esrar, 103 adet ecstasy hapı, 83,85 gram bonzai, 228,85 gram skunk, 0,4 gram Afyon sakızı, 8 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 3 adet hassas terazi, 1 adet av tüfeği, 1 tabanca, 230 adet fişek, 1 kurusıkı tabanca ve 30 adet kurusıkı fişek ele geçirildi.