Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlilerin katkılarıyla Nihal-İsmail Akçura Aşevi'nde hazırlanan yemekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam ederken, bu Kurban Bayramı'nda da bağış yapmak isteyen yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü olacak.

Eskişehir Dolmuş Hatlarında Değişiklik: Yeni Güzergahlar Açıklandı Eskişehir Dolmuş Hatlarında Değişiklik: Yeni Güzergahlar Açıklandı

Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da duyarlı vatandaşların bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak olan Tepebaşı Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı aşevinde titizlikle hazırlanan yemekleri uzman personel ile pişiriyor. Belediye, günlük 220 kişilik sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırma hizmetini sürdürüyor.

Kurban Bayramı dolayısıyla yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen Eskişehirliler ise Tepebaşı Belediyesi aracılığıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşayacaklar. Duyarlı vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi Nihal-İsmail Akçura Aşevi'ne kurban bağışında bulunabilecekler.