Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, Eskişehir dahil 48 ilde bulunan 509 taşınmazı açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Satışlar, 15 Ekim Çarşamba günü konutlar, 16 Ekim Perşembe günü ise iş yerleri için yapılacak.

Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Ayrıca vatandaşlar, ‘’emlakmuzayede.com.tr’’ adresi üzerinden de online teklif verebilecek.

Toki 48 Ilde Konut Satışı Duyurusu

127 Konut Satışa Sunulacak

Aralarında Eskişehir, Ankara, İzmir, Antalya ve Şanlıurfa gibi şehirlerin bulunduğu 28 ilde toplam 127 konut, %25 peşinat ve 72 ay vade imkânı ile satışa sunulacak.

Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!
Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!
İçeriği Görüntüle

Çevrim İçi Katılım Sağlanabilecek

TOKİ’nin düzenleyeceği açık artırma oturumlarına dileyen vatandaşlar fiziksel olarak katılabileceği gibi, online olarak da teklif verebilecek. Tüm ilanlar ve taşınmazlara dair detaylı bilgiler ‘’emlakmuzayede.com.tr’’ adresinden edinilebilecek. Ayrıca detaylı bilgi için ‘’toki.gov.tr’’ adresinden de ulaşılabilecek.