Eskişehir’in Erenköy Mahallesi Bozkaya Sokak’ta bulunan bir ikamette yaşanan olayda, 73 yaşındaki Musa G. ile torunu Emir Musa G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Üç Yerinden Bıçaklandı
Tartışmanın büyümesi üzerine Emir Musa G.’nin, dedesi Musa G.’yi sırtından, sol kolundan ve sol bacağından bıçakladığı öğrenildi. Ağır yaralanan yaşlı adam için çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Hastaneye Kaldırıldı
Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Musa G., Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı adamın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Torun Gözaltına Alındı
Olayın ardından 21 yaşındaki Emir Musa G. polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.





