Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören parklarda spor etkinlikleri için geri sayım başladı. Her yaştan bireyin spor yapabilmesi amacıyla düzenlenen parklarda spor etkinlikleri bu yıl da 6 parkta gerçekleşecek ve sporun birleştirici ruhu ile tüm Eskişehir’i saracak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın Eskişehirlileri açık havada spor yapmanın keyfini yaşatacağı etkinlikler, hafta içi 4 gün boyunca düzenli olarak sabah saatlerinde yapılacak.

Sabah 09.30’da başlayacak olan spor etkinlikleri uzman spor antrenörleri tarafından gerçekleştirilecek. 8 Mayıs’ta başlayacak olan parklarda spor etkinlikleri Pazartesi ve Çarşamba günleri Büyük Anıtpark (Şarhöyük), Kum Saha Park (Yenibağlar), Uluönder Göletli Park’ta, Salı ve Perşembe günleri ise Kardelen Spor Parkı (Vişnelik)Osmangazi Spor Sahası ve Kentpark’ta (Şeker) yapılacak.

Açık havada spor için davette bulunan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da parklarımızda güne sporla merhaba diyeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi sağlık dolu etkinliklere davet ediyoruz.” dediler.