Eskişehir’de çevreyolu Ankara istikametinde seyir halindeki bir kamyonette çıkan yangın, kısa süreli paniğe neden oldu. Kasasında çeşitli mobilya parçaları bulunan tüp taşıma kamyoneti, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.
Yangın sırasında alev alan mobilya parçalarının bir kısmı yola savrulurken, olay tesadüfen aynı istikamette ilerleyen bir beton mikserinin sürücüsünün müdahalesiyle dikkat çekti.
Beton Mikseri Sürücüsü Müdahale Etti
Yangını fark eden beton mikseri sürücüsü, aracını yol kenarına çekerek alevlere ilk müdahaleyi yaptı. Ardından durumun bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangın Kontrol Altına Alındı
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kısa sürede kontrol altına aldı ve söndürdü. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı.
Tüp Bulunmaması Facianın Önüne Geçti
Yangın sırasında kamyonette tüp bulunmaması, olası bir patlama ve daha büyük bir faciayı önledi. Olayla ilgili yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenildi.





