Yaşlı sürücünün pedalı karıştırması kazaya yol açtı

Eskişehir Alanonu Mahallesi Maide Bolel Huzurevi Caddesi’nde Doblo tipi aracı kullanan yaşlı bir sürücü, iddiaya göre fren yapmak isterken yanlışlıkla gaza bastı. Pedala sert şekilde yüklenen sürücü, aracın kontrolünü kaybederek cadde üzerinde zincirleme kazaya neden oldu.

Ağaçtan trafik tabelasına, konteynerden otobüse çarptı

Eskişehir Heyetinden Bakan Uraloğlu’na Önemli Ziyaret!
Eskişehir Heyetinden Bakan Uraloğlu’na Önemli Ziyaret!
İçeriği Görüntüle

Kontrolden çıkan Doblo, önce yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yön değiştiren araç, ardından trafik tabelasına ve çöp konteynerine vurdu. Savrulmaya devam eden araç, son olarak cadde üzerinde seyir halinde bulunan otobüse yandan çarparak durabildi.

Üç araç ve otobüste maddi hasar oluştu

Doblo’nun çarpmasıyla sarsılan otobüs de yakınında park halinde bulunan araçlara çarptı. Zincirleme kaza sonucunda toplam 3 otomobilde ve otobüste maddi hasar meydana geldi. Kazaya karışan araçlar ve otobüsün, cadde üzerinde bir süre trafik akışını olumsuz etkilediği öğrenildi.