Odunpazarı Belediye 71 Evler, Gültepe, 75. Yıl, Ihlamurkent ve Çankaya Mahallelerine spor kompleksi ve halı saha kazandırdı. Eskişehirspor’un efsane futbolcularının isimleri bu spor kompleksi ve halı sahalara verildi. 

Odunpazarı Belediyesi, 71 Evler Mahallesi’ne Süreyya Özkefe Halı Sahasını, Gültepe Mahallesi’ne Hüdai Doğu Halı Sahasını, 75. Yıl Mahallesi’ne İlhan Çolak Halı Sahasını, Ihlamurkent Mahallesi’ne Ender Konca Spor Kompleksini, Çankaya Mahallesi’ne ise Fethi Heper Spor Kompleksini kazandırdı. 2020 yılında Gündoğdu Mahallesi’ne açtığı halı sahaya İsmail Arca adını verilmişti.

Kazım Kurt, “Kenar mahallelerdeki çocuklarımızın ücretsiz olarak futbol oynayabileceği alanları yapmak belediyecilerin işidir. Biz bunu yaptık. Efsanelerimizin adını verdik. Çünkü biz aynı zamanda vefalı belediyeyiz. Eskişehirspor’a, Türkiye'nin futboluna yıllarca katkı sunan bu abilerimizin, bizim çocukluğumuzun, gençliğimizin idollerinin adının sonsuza kadar yaşaması lazım. Bu da, bu sahalara verdiğimiz isimlerle, o koyduğumuz tabelalarla ama daha çok gençlerin, çocukların beynine çaktığımız isimlerle olur. Ben o nedenle bu borcu ödemeye yardımcı olan belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Çünkü karar oy birliğiyle alındı. Bu bizim gerçekten vefalı olduğumuzun göstergesidir. Onlara bu hizmet az bile."