Eskişehir'in ünlü Adalar bölgesini keşfe gelen Hindistanlı turistler, soğuk hava koşullarına rağmen gondol turu için sıraya girdi.

İstanbul'dan yola çıkan grup, bugün Eskişehir'e uğradı ve Porsuk Çayı'nda bot turu için bilet aldı. Hint turistlerin Eskişehir'e olan ilgisi göz kamaştırdı ve kahkahalarıyla şehri doldurdu. Onların neşesi çevreye yayılırken, yerel halkın yüzlerini güldürdüğü gözlendi.

Porsuk Çayı'na ilgi gösteren Hintli ziyaretçiler, Eskişehir'deki keyifli anılarını fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Tarlaya domuz kovalamak için gitti, traktörün üzerinde ölü bulundu Tarlaya domuz kovalamak için gitti, traktörün üzerinde ölü bulundu

Hi̇ndi̇stan Turi̇st

35 yıllık tur rehberi Serhat Top, gezdirdiği Hint kafilesi hakkında şunları söyledi: "Bugün gezdirdiğimiz grup Hindistanlı ve Türkiye'yi çok seviyorlar.

İstanbul'dan başlayarak Türkiye'nin dört bir yanını geziyoruz. Bugün Eskişehir'deyiz ve burada kalacağız. Yarın Kapadokya'ya geçeceğiz, ardından rotamız Konya, Antalya, Pamukkale, Kuşadası ve Çanakkale'ye doğru olacak. Toplamda 11 günlük bir tur planımız var. Hindistanlı misafirlerimize ülkemizin her köşesini gösteriyoruz. Ben Hintçe bilmiyorum ama İngilizce iletişim kurarak güzel anlaşıyoruz. Eskişehir'e verdikleri tepkiler paha biçilemez. Tüm turistler Türkiye'den çok memnun. Şehrin güzelliği ve düzeni ziyaretçilerde hayranlık uyandırıyor."