2022 yılının Haziran ayında Eskişehirspor tesislerini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu kulübe altyapı binasının sözünü vermişti. Devam eden süreçte bina için ödenek oluşturuldu ve ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firma geçtiğimiz günlerde kazmayı vurmuş ve çalışmalara başlamıştı. İlk önce harfiyat işlemleri tamamlandı. Altyapı binasının temel betonu atıldı. Binanın temel demirleri döşenip bir sonraki seviyeye hazır hale geldi. Eskişehirspor Kulübü bu bina sayesinde eski günlerindeki gibi geleceğin yıldızlarını kendi bünyesinde yetiştirme imkanı bulacak.

Eskişehirspor için altyapı binasına da 2023 yılının yaz mevsiminde kavuşacak gibi gözüküyor. Konu ile ilgili açıklama ise AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan’dan geldi.

Eskişehirspor altyapısında yer alan sporcuların eğitim göreceği ve kamp yapabilecekleri bir bina yapılacak diyen Zihni Çalışkan, “Önümüzdeki yaz mevsimi içerisinde tamamlanacaktır. 400’den fazla gencin faydalanabileceği bir tesis olacak. Her yaştaki genç kardeşimiz sosyal olanaklarından faydanalabilecek. 60 milyon 800 bin lira gibi bir ödenek çıksa da ihtiyaç olması durumunda bu rakam güncellenebilir. Eskişehirspor camiasına bir kez daha hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.