Eskişehir Müteşebbis İş İnsanları Derneği (ESMİAD), Sinan Ergin’i ilk kez Eskişehir halkıyla buluşturdu. ESMİAD ev sahipliğinde 14 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilen programa iş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, genç girişimciler ve aileler katıldı.

Sinan Ergin

Programa Yoğun Katılım

Sinan Ergin’in Eskişehir’e ilk kez gelmesi, etkinliğe ayrı bir anlam kattı. Geniş bir katılımcı kitlesinin yer aldığı programda iş dünyası, girişimcilik ve toplumsal birliktelik öne çıktı. ESMİAD, programa gösterilen yoğun ilginin Eskişehir’de bu tür organizasyonlara yönelik beklentiyi ortaya koyduğunu belirtti.

Esmiad'ın Etkinliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti

“Eskişehir’de Bir İlk Gerçekleştirdik”

ESMİAD tarafından yapılan açıklamada, derneğin yalnızca iş insanlarını buluşturan bir yapı olmadığı, Eskişehir’in sosyal, kültürel ve vizyoner gelişimine de katkı sağlamayı hedeflediği ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "14 Haziran 2026 tarihinde Eskişehir’de çok anlamlı ve çok özel bir geceye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadık. Sinan Ergin’i ilk kez Eskişehir’e getirerek şehrimizde bir ilki gerçekleştirdik. Yoğun katılımla gerçekleşen bu büyük buluşma, ESMİAD’ın organizasyon kabiliyetini, şehrimize olan inancını ve Eskişehir halkının vizyoner etkinliklere gösterdiği güçlü ilgiyi açıkça ortaya koymuştur. Bizler için bu gece sadece bir program değil; Eskişehir’in enerjisini, birlikteliğini ve geleceğe dair heyecanını gösteren kıymetli bir buluşmadır."

Eskişehir’de Bir Anlık Dikkatsizlik Can Aldı! Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti!
Eskişehir’de Bir Anlık Dikkatsizlik Can Aldı! Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti!
İçeriği Görüntüle

Esmiad'dan Eskişehir'de Bir Ilk Daha

Farklı Kesimler Aynı Programda Buluştu

Etkinlikte iş insanlarından sivil toplum temsilcilerine, genç girişimcilerden ailelere kadar farklı kesimler bir araya geldi. ESMİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşma, geniş katılımın ardından sona erdi.

Sinan Ergin Eskişehirlilerle Buluştu