Yarımca, Tandır ve Karadere mahallelerinde mevsimin ilk kar yağışı ile birlikte ekipler küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Mevsimin ilk etkili kar yağışı ile birlikte ekipler çalışmalarına başladı. 3 vardiya halinde 7 gün 24 saat mesai yapan ekipler, küreme ve tuzlama yapmaya aralıksız biçimde devam ediyor. Ekipler, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına, kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışına karşı çalışma gerçekleştiriyor.

Yarımca, Tandır ve Karadere mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan dolayı kırsal mahalle sakini vatandaşlar da memnuniyetini belirtiyor. Yetkililer de kar yağışına karşı tüm tedbirlerin alındığını, personelin 2 adet kepçe, 7 adet beko loder küreyici, 6 adet bobcat, 2 adet greyder ve 3 tuzlama aracı ile mesai yaptığını, çalışmaların da kış mevsimi boyunca aralıksız olarak süreceğini ifade etti.

Yorumlar