Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen gezi programına kamu temsilcileri, turizm sektörü paydaşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program kapsamında Frig Vadisi’nin önemli noktaları ziyaret edilerek tarihi ve doğal zenginlikler yerinde incelendi. Bölgeye düzenlenen geziye vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Yetkililer, vadinin sahip olduğu kültürel miras ve doğal güzelliklerin turizm açısından önemli fırsatlar sunduğunu ifade etti. İncelemelerde bölgenin daha etkin tanıtımına yönelik çalışmalar ele alındı.

Vali Yılmaz, Frig Vadisi’nin yalnızca Eskişehir için değil, Türkiye için de önemli bir turizm değeri olduğunu belirterek, bölgenin tanıtımına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Yorumlar