Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, evinde Sivasspor'u 6-1'lik skorla mağlup ederken, sarı-kırmızılıların Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, 2 gol kaydetti.

Maçın 59. dakikasında Dries Mertens'in sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde hareketlenen Icardi, kale önünde yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturarak skoru 3-1'e getirdi.

Müsabakanın 85. dakikasında ise yine sahneye çıkan Arjantinli futbolcu, Kerem Aktürkoğlu'nun sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası yakınında topu filelere gönderdi ve skoru 6-1'e taşıdı.

31 yaşındaki futbolcu bu gollerle Süper Lig'deki gol sayısını 23'e çıkardı. Ayrıca son 7 maçta 9 gol atan Icardi, form grafiğini yükseltmeye devam ediyor.

Eyüpspor tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi! Eyüpspor tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi!

Mauro Icardi, 11'de başladığı müsabakada 90 dakika sahada kaldı.

Icardi: "Şampiyonluk Artık Yakın"

6-1 kazandıkları Sivasspor maçının ardından konuşan Mauro Icardi, şunları dile getirdi:

"Çok önemli bir maçtı. Zor bir rakip olduklarını, bizi zorladıklarını biliyorduk. Ama evimizde iyi oynayacağımıza inanıyorduk. İstediğimiz sonuca ulaştık."

Şampiyonluğa daha yakın olduklarını belirten Icardi, şöyle devam etti:

"Bir hafta önce de söylediğim gibi zor bir sezon. Ekimden beri yüzde yüz değilim. Her zaman takıma yardımcı olmak istiyorum. Mayıs'tayız ve şampiyonluk artık yakın. Orada olmak istiyorum. Takımı eksik bırakmak istemedim. Sakatlıklara rağmen oynamak istedim. Şu anda da çok yakınız, çok az adım kaldı."

Gollerine de değinen Icardi, "Hırslı bir insanım, kazanmayı seviyorum. Gol atmak istiyorum. Taraftarımız bizi yalnız bırakmıyor. Onlar da bizi ikna ediyor nasıl oynamamız gerektiğine dair. Teşekkür olarak her zaman yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum" dedi.