Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölgede, hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması beklenirken, bazı noktalarda zirai don hadisesi yaşanabileceği meteoroloji tarafından bildirildi.

Eskişehir'de Milli Kültür Zirvesi: Okulların Gururu Şampiyonlar Sahneye Çıktı! Eskişehir'de Milli Kültür Zirvesi: Okulların Gururu Şampiyonlar Sahneye Çıktı!

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ancak bu gece ve yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde Eskişehir, Kütahya ve Bilecik illeri ile Bursa ilinin güney ve doğu kesimlerinde zirai don hadisesi beklenirken, hava sıcaklığının mevsim normalleri altında seyretmeye devam edeceği öngörülüyor. Rüzgarın ise kuzey ve batılı yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği değerlendiriliyor.

Zirai don uyarısıyla ilgili olarak, özellikle çiftçilerin ve ilgililerin dikkatli olması gerektiği vurgulanırken, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların da tedbirli olmaları istendi.