Türk Milli Futbol Takımı, Euro 2020 Elemeleri grup maçında Arnavutluk ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadelede Milli Takım, 90’da gele golle 1-0 kazandı. Cenk Tosun’un kafasından gelen gol sayesinde Türkiye, gruptaki liderliğini korudu.
 
Türkiye ile eşit puanı bulun Fransa da İzlanda’yı yenerek ikinci Sıradaki yerini korudu. Türkiye ve Fransa’nın gruptaki puanı 18, Milli Takım averaj farkıyla lider, Fransa ise ikinci sırada. Evinde Fransa’ya mağlup olan İzlanda’nın puanı ise 12. İzlanda Milli Takımı aldığı bu sonuçla gruptan çıkma şansını zora soktu.
 
Eğer Millilerimiz Fransa deplasmanından galibiyetle ayrılmayı başarırsa, gruptan lider çıkma adına çok önemli bir adım atacak.
 
 
Türkiye Son Dakikalarda Gülüyor
 Türkiye, Andorra maçından sonra Arnavutluk karşısında da son dakikalarda bulduğu golle galip gelmeyi başardı. Grubun 7’inci haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Arnavutluk’u 1-0 yenen A Milli Futbol Takımın golü 90+1’de Cenk Tosun’dan geldi. Geçtiğimiz haftalarda Andorra karşısında da Ozan Tufan’ın 89’da gelen kafa golü ile kazanmıştı.