25 yaşındaki güzel oyuncu Hayal Köseoğlu 28 Mayıs seçimlerinin sonuçlanmasının ardından kişisel sosyal medya hesabından duygularını ifade etti.

Gözyaşları dökerek yazdığını ifade eden Hayal Köseoğlu paylaşımlarında şu ifadeler yer alıyor;

“Bana çatla patla yazanlar, kudurun, kaybettiniz yazanlar. Sizi iki çift lafım var. Bizim çoğumuzun tuzunun ne kadar kuru olduğunu bilmiyorsunuz.

Mesela benim hayatımda hiç geçim sıkıntısı çekmediğimi, iki tane yabancı dilim olduğu için yurtdışında her türlü tutunabileceğimi, dünyanın her yerinde para kazanabilecek bir sürü meziyetim olduğunu, hatta ailem sağolsun belki hayatımda tek gün çalışmadan bile yaşayabileceğimi... Sizin ‘CEHAPE’ dediğiniz çoğu insanın o kadar tuzu kuru ki. Ona rağmen akın akın oy vermeye gitti herkes işini gücünü bırakıp. Müşahit oldu. Türkiye'de insanların yüzü gülsün diye, refah seviyesi, kültür seviyesi, eğitim seviyesi artsın diye. Halkı saçma sapan ideolojilerle kandırıp sömüremesinler diye. Kadınlar, kızlar güpegündüz, kapalı halleriyle bile tacizden tecavüzden korkmasınlar diye. İfade özgürlüğü olsun diye. Halka insan gibi davranılsın, saygı duyulsun, koyun muamelesi yapılıp cukkalar indirilmesin diye. 

Ben bugün ilk defa yandaşları anladım biliyor musunuz? Bu kadar mutlu olmak istemeyen, bu kadar refaha kavuşmak istemeyen, bu kadar değişmekten, gelişmekten uzak bir insan topluluğuyla neden uğraşınlar ki? Belli ki alan memnun satan memnun. İki laf ediyorlar, sürüye çobanlık eder gibi saygısızca üstelik... Sonra gelsin paralar, yalılar, yatlar, katlar... Size dikte ettikleri hayatın da tam tersini yaşamaya yurtdışlarına, tatillere oralara buralara gidiyorlar. Kemer sıkmakmış... Simit yemekmiş... Siz inanıyor musunuz buna? Bir bakın bakalım size tutum önerisi yapanlar öyle mi yaşıyorlar? Rolexler, havyarlar şampanyalar, evler, arabalar... Aynen, siz nefes alamayana kadar kemer sıkmaya devam edin. Bilin ki Biz istedik hep beraber mutlu olmayı. Biz istedik siz-biz olmamayı. Biz istedik elele kolkola huzurla yaşamayı. Emin olun birinizin canının bile kıymeti yok hiçbiri için. Sadece para ve sömürülebilir iş gücüsünüz. Bugün maalesef insanlığımda bir kırılma oldu ve anladım ben bunu. Artık benim için de yok kimsenin canının, huzurunun mutluluğunun kıymeti. Artık varsa yoksa kendimi ve çevremi düşüneceğim. Kılımı kıpırdatmam kimse iyi olsun diye. Biz iyiyiz, iyi oluruz. Gerçekten. Öyle çatlayıp patlamayız. Ama bakalım güzel ülkemize neler olacak? Ne istediyseniz oldu. Şimdi buyrun sonuçlarını tepe tepe kullanın. İzleyelim.

Alın buyrun belki hayatında kimseye zararı olmamış bir genç kadının ülkesi için döktüğü gözyaşları sizi mutlu eder. Tebrik ederim herkesi. Hayırlı uğurlu olsun. Çatladık, patladık :)”