Ankara Haberleri

ankara haberleri ve güncel ankara gelişmeleri, ankara ile ilgili tüm video, ankara fotoğrafları ve ankara haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

2023 yılında Türkiye’de 171 bin 881 çiftten, 165 bin 51’i geçimsizlik nedeniyle boşandı. Bu çiftlerden 5 bin 126'sı 1 yıl...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç duvara çarptı.

TÜRKİYE

Eşinden ayrıldıktan sonra baba evine dönmek istemeyen, 3 çocuklu pide ustası Aysel Kaya, 300 derecelik fırının karşısında zorlu mesai harcıyor.

ESKİŞEHİR HABER

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaya geçidini kullanmayan yaşlı adam, karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir-Ankara karayolunda seyir halindeki bir kamyonet kontrolden çıkmasıyla tankere arkadan çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken bir kişi hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

TEM Otoyolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Ankara’da aralarında husumet olan kardeşlerin tartışması kanlı bitti. Tartışmanın şiddeti büyümesiyle ağabeyi Ahmet Ş.’yi 10 yerinden bıçaklayan Murat Ş. gözaltına...

TÜRKİYE

Afyonkarahisar'da direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolünden çıkan otomobil refüje girdi. Kazada 4 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Barışma teklifini kabul etmediği eski erkek arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürülen 44 yaşındaki Ayşegül Çınar hayatını kaybetti.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylık artış oranını memur emeklileri ile aynı seviyeye yükseltme kararı aldıklarını belirtti.

TÜRKİYE

Bolu’da D-100 kara yolunda karşıya geçmek isteyen 31 yaşındaki vatandaşa 2 otomobil çarptı. Vatandaş kaza anında hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’in Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, öğrencilerin talebi üzerine Ankara’ya ziyarete gönderdi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de kontrolden çıkarak yol ayrımındaki bariyerlere saplanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

ESKİŞEHİR HABER

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre en sağlıklı iller belli oldu. Türkiye genelinde ortalama yaşam süresi 78,3 olarak kaydedildi. Eskişehir,...