Sakarya Haberleri

sakarya haberleri ve güncel sakarya gelişmeleri, sakarya ile ilgili tüm video, sakarya fotoğrafları ve sakarya haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde marketin kasap reyonunda çalışan 15 yaşındaki çocuğun eli kıyma makinesine kaptırılınca ameliyatla kesilmek zorunda kalındı.

TÜRKİYE

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde marketin kasap reyonunda çalışan 15 yaşındaki çocuk, elini kıyma makinesine kaptırarak yaralandı.

ASAYİŞ

Bir eğlence mekanında çalışan 30 yaşındaki Sevda Timur, erkek arkadaşı tarafından canice öldürüldü.

ESKİŞEHİR HABER

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da gerçekleştirilen Flöre Eskrim Türkiye Kupası’na Eskişehir’den katılan takım, 1 şampiyonluk ve 4 üçüncülük elde etti.

TÜRKİYE

Sakarya’da evinde ölü olarak bulunan 64 yaşındaki emekli polis Mehmet Mercimek son yolculuğuna uğurlandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir- Sakarya karayolunda bir tır devrildi. Kazayı gören bir vatandaş olayı adeta bir spiker gibi anlattı.

TÜRKİYE

Sakarya’nın, D-650 karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün, kontrolünden çıkan kamyonet, bariyerlere ok gibi saplandı.

TÜRKİYE

Sakarya’da kamyonet ile otomobil çarpıştı. Otomobil sürücüsü 23 yaşındaki Berat Velioğlu ve otomobilde bulunan 21 yaşındaki Mehmet Can Yelken hayatını...

ASAYİŞ

Sakarya’da eski kız arkadaşı ile birlikte ağabeyi ve eşinin bulunduğu otomobile kurşun yağdıran saldırgan, olayı gerçekleştirdiği silah ile yakalandı.

TÜRKİYE

Babadan kalan miras kardeşleri birbirine düşürdü. Mirasın hepsini isteyen ağabey, kardeşini baldırından ve omzundan vurarak yaraladı.