İYİ Parti'nin 14 Mayıs'taki seçimler için "Türkiye tarih yazacak" ismiyle başlatığı kampanyada "AK Yapım sunar: İhanetin bedeli" isimli video yayınlandı. 

"AK Yapım sunar: İhanetin bedeli" başlıklı video, bir şehit yakınının “Açın kollarını şehit geliyor şehit” sözleriyle başlıyor. Videoda bir gazinin protez bacağını çıkartarak, “Madalya bu mu? Madalya bu demir parçası değildir” sözlerinden hemen sonra AK Parti iktidarı döneminde “çözüm süreci” olarak adlandırılan süreçte Habur sınır kapısından Türkiye’ye giriş yapan PKK’lılara yer veriliyor.

Videonun “Habur’dan Oslo’ya uzanan bir rezalet” bölümünde, Erdoğan’ın “Benim veya arkadaşlarımın bir terörist başıyla masaya oturduğumu ispat edemezseniz şerefsizsiniz…Bir Başbakan olarak ben arkadaşlarımı İmralı’ya gönderdim, bu adımları İmralı’da da Oslo’da da attık” sözleri yer aldı. Videoda Erdoğan’ın bu sözleri sonrası “Çözüm diye pazarlanan bir ihanet” başlığıyla Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan’ın İmralı’ya gidişine ilişkin haberler ve Erdoğan’ın “Aileyi gönderdik. Mehmet gitti. Onu saymıyorsunuz” galiba sözlerine yer verildi.  

Videonun “7’den 77’ye yaralı, kardeşliğine kastedilen bir millet” bölümünde yakının kaybetmiş bir askerin şehit cenazesi başında “Daha vatanına, sevdiklerine doymadı. Dünyaya doymadı. Bunun katili kim. Bunun sebebi kim” sözleri yer aldı. Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi TRT’de verdiği röportajın yer aldığı videoda Erdoğan’ın Öcalan’a ilişkin “Arandığını bilmiyordum” açıklaması yer alıyor.

Bir şehit yakının “Neden onlara da bizimkiler böyle toprağın altına konuyor” sözlerinden sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz. Adım atamıyorlar… Kıpırdayamıyorlar kıpırdayamacaklar da” açıklaması yer aldığı sırada 13 Kasım 2022 tarihinde İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırının failinin Taksim’de ortaya çıkan yeni görüntülerine yer verildi.  

Videonun “Hainin önünü açan büyük bir kumpas” bölümünde ise intihar ederek yaşamına son veren Yarbay Ali Tatar’ın cenazesinin görüntülerine yer verildi. Bu bölümde Erdoğan’ın Fettullah Gülen’e ithafen “Gurbette olup şu vatan topraklarının hasreti içerisinde olanları aramızda görmek istiyoruz” sözleri yer aldı.

“Terörle arasına mesafe koyamayan aciz bir hükümet” bölümünde ise Hür Dava Partisi’nin (HÜDA-PAR) Cumhur İttifakı’na katıldığı ve Erdoğan’ı desteklediklerini söyledikleri görüntüler yer aldı. HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcoğlu’nun “Hizbullah bir terör örgütü değildir” ve Erdoğan’ın “AK Parti’yi Hizbullah’la ilişkilendirme gayreti içerisine girmek densizliktir, namertliktir” açıklamasına yer verilen videoda, Erdoğan ile Yacıoğlu’nun el sıkıştığı fotoğraflar yer aldı.

Videonun son bölümü olan “Ama çok yakında” kısmında ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Tüm bunlar son bulacak ve yepyeni bir güneş doğacak çünkü 14 Mayıs’ta Türkiye tarih yazacak” sözlerine yer verildi.