Eskişehir'de Mobil Göç Noktası: Yabancıların Kimlikleri Sorgulanıyor! Eskişehir'de Mobil Göç Noktası: Yabancıların Kimlikleri Sorgulanıyor!

Melike Yüksel Güzellik Merkezi büyük bir açılışa imza attı ve hizmete girdi. Açılışı uzun süredir beklenen Güzellik Merkezi açılış töreni de oldukça renkli geçti. Kurtuluş Mahallesi Uzun Sokak Özsoy Reform Plaza No:8 kat 7 Daire 13 adresinde açıldı. Düzenlenen açılışa Eskişehir Ticaret Odası Metin Güler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya ve davetliler katıldı.

melike yüksel (2)

Açılış konuşmasını yapan Melike Yüksel, “Düzenlediğimiz bu açılış törenine katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Burası benim uzun yıllardır hayalini kurduğum bir işletmeydi. Hayallerimin gerçeğe dönüştüğü bugün de yanımda olan herkese minnettarım. Eskişehir’in güzelliklerine güzellik katmaya geldik. Artık tüm bay ve bayan müşterilerimizin hizmetinde olabileceğiz. Açılışımıza katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

melike yüksel (4)

Daha sonra birer konuşma yapan Eskişehir Ticaret Odası Metin Güler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya da işletmenin oldukça yüksek bir kaliteye sahip olduğunu ve Melike Yüksel’e başarılar dilediklerini söylediler.

melike yüksel (1)