Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen üzücü bir olay, bölgedeki vatandaşları derinden sarstı. Sabaha karşı İstanbul'dan gelen B.K. isimli misafir, akrabası olan 83 yaşındaki Emine G. ile bir araya geldi. Ancak, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü misafirlik, kanlı bir hale dönüştü.
Olayın Gelişimi
İddialara göre, B.K. bir anda bıçakla yaşlı kadını yaraladı. Olayın nasıl geliştiği, bölge sakinleri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Misafirin, ev sahibi olan Emine G.’ye aniden saldırmasının ardındaki sebepler konusunda tahminler yürütülüyor.
Acil Müdahale
Durumun ciddiyetini fark eden çevredeki insanlar, hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden sağlık görevlileri, Emine G.’nin hayata gözlerini yumduğunu belirledi. Hızla yapılan müdahaleye rağmen Emine G., ne yazık ki kurtarılamadı.
Zanlının Gözaltına Alınması
Olayın hemen ardından B.K. gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak soruşturma başlattı. B.K.'nin neden böyle bir eyleme başvurduğu konusunda henüz net bir bilgi yok.