Malatya Haberleri

Malatya haberleri ve güncel Malatya gelişmeleri, Malatya ile ilgili tüm video, Malatya fotoğrafları ve Malatya haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Malatya’da 30 yaşındaki erkek şahıs, babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ASAYİŞ

Malatya’da bir kadın, tartıştığı 29 yaşındaki kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uzman Jandarma Çavuş Sebahattin Güneş, memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı.

ESKİŞEHİR HABER

Malatya’da, bir genç tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ESKİŞEHİR HABER

Özgür Özel: "Matematik olarak seçmenini sandığa getirebilenler kazandı, getiremeyenler kaybetti. AK Parti kırdığı, üzdüğü seçmenin tepkisiyle sandıkta yalnız kaldı."

ASAYİŞ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde İpek T. (64), evde tartıştığı eşi H.T. (58) tarafından defalarca bıçaklandı. H.T. eşini bıçakladıktan sonra teslim oldu.

SİYASET

Fatih Erbakan, "Bursa, Samsun, Elazığ, Yozgat, Şanlıurfa, Malatya ve İstanbul'da seçimlere son derece iddialı bir şekilde giriyoruz." dedi.

TÜRKİYE

Eş zamanlı operasyonla, internet üzerinden 18 vatandaşı milyonlarca lira dolandıran 14 kişiyi yakaladı.