Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri şu ifadeleri kullandı;

"Eskişehirspor’a destek olunmuyor. Eskişehir’in en büyük markası Eskişehirspor çırpına çırpına yok olurken destek olmadı. Geçtiğimiz günlerde de yeni bir Eskişehirspor’un kurulmasına dair açıklamalar yaptı. Eskişehirspor sevdalıları olarak kendisine bu açıklamaları yakıştıramadık. Geçtiğimiz aylarda benzin istasyonu konusunda da Eskişehirspor hiçbir fayda görmedi. Eskişehirspor taraftarları artık vaat duymak değil, icraat görmek istiyor. Eskişehirspor daha ne kadar küme düşecek. 

"BİZ ESKİŞEHİRSPOR'U YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Belediyelerimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Altay ne kadar futbol okulu varsa hepsine ruhsat veriyor. Biz burada bir avuç insan Eskişehirspor’u yaşatmaya çalışıyoruz. Eskişehir’deki çocuklara Eskişehirspor sevdası aşılamaya çalışıyoruz. Eskişehirspor’un en kötü kaderi Eskişehir’de kurulması. Kimse mi Eskişehirspor’a destek olmaz. Yapılan çalışmalara da engel olunmaya çalışılır. Bitmiş takımı yaşatmaya çalışıyoruz ama bize el uzatması gerekenler tekme vuruyor."

kazım kurt 4ew54ew54e34

KAZIM KURT NE DEMİŞTİ?

Kazım Kurt katıldığı bir TV programında, "El birliği ile kurumsal bir yapı yaratarak bütün şehir sahip çıkıp onu ayağa kaldırmalı. Bence artık Eskişehirspor’la uğraşmanın bir anlamı yok. Çünkü bu borç yükünü hiç kimse kaldıramaz. Başka çare yoktur. Yani ben bunu söyleyince kızıyorlar taraftarlar ama. 300 milyon borçtan bahsediyorlar." demişti.