Questa Thermal & Spa Hotel’in Ceo'su Cem Lale konu ile alakalı olarak kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu güzel haberi ilan etti.

”Otelimiz Birleşmiş Milletler'in Anlaşmalı Otelleri arasına katıldı!  Bu önemli adım, uluslararası standartlarda kaliteli hizmet sunma konusundaki taahhüdümüzün bir göstergesi. Siz değerli misafirlerimizi her zaman en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Ayrıca Eskişehir'de bu konuda ilk olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Questa Thermal & Spa Hotel Eskisehir hakkında;

Adres

Orhangazi Mah. Kütahya Yolu Mevkii No:308 Odunpazarı, Eskişehir, Türkiye

 +90 506 354 41 79

Eskişehir’deki otelimizde, konforun ve eğlencenin tadını çıkarın.

Anadolu’nun kalbi Eskişehir’deki bu İtalyan oteli, sizi kendisine hayran bırakmaya hazır! Questa Thermal & Spa Hotel Eskişehir, tarihi güzellikleri, bereketli toprakları ve eğitimli genç nüfusuyla ile göz dolduran kente yeni bir soluk getiriyor.

Ormanın içindeki şehir oteli Questa Thermal & Spa Hotel Eskişehir, hem doğal güzelliklere hem de şehir merkezine yakın konuma sahip. Otelin içerisinde yer alan Spa Merkezi, şifasını arayan misafirlerini ağırlamaya hazır. Yerel lezzetlerin, İtalyan mutfağının enfes tatlarıyla harmanlandığı otel, zengin gastronomisiyle ağız sulandırıyor. Restorantları, toplantı salonları ve her ihtiyacın düşünüldüğü konforlu ve şık odaları ile bireysel ve grup konaklamalarının en özel adresi.

Questa Thermal & Spa Hotel Eskişehir, standart, deluxe ve suite olmak üzere eşsiz şekilde tasarlanmış 93 odasıyla misafirlerine hizmet vermeye hazır. Ücretsiz ve hızlı Wi-Fi sayesinde çalışmalarınıza 7/24 kesintisiz devam edin. Sabahları tazecik ve bol çeşitli kahvaltının tadını çıkarın. İtalyan ve Türk mutfağının lezzeti diyarlarına yolculuk yapın. Fitness salonlarında formunuzu koruyun. Spa Merkezi’nde bedenen ve zihnen rahatlayın. İş toplantılarınız ve düğün organizasyonlarınız için işi Questa Thermal & Spa Hotel Eskişehir’in uzman kadrosuna bırakın. Siz sadece en güzel anlarınızın tadını çıkarmaya bakın. Taze çim kokuları eşliğinde sabah ve akşam yürüyüşleri yapın, şehir merkezinin güzelliklerini keşfe çıkın.

Eskişehir, turizm açısından zengin bir şehir olması nedeniyle birçok konaklama seçeneği sunuyor. Konuklar, şehir merkezindeki otellere, odunpazarı bölgesindeki tarihi otellere veya eskişehir'in termal turizmi için önemi olan termal otellerine göre seçim yapabilirler. Tüm bu oteller, konukların ihtiyaçlarını karşılamaya ve rahat bir tatil geçirmelerine yardımcı olmak için modern imkanlar sunuyor.

Eskişehir otelleri arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Questa Hotel, turistlerin beklentilerini karşılamaya ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaya odaklıdır. Eskişehir otelleri arasındaki rekabetin yoğun olduğu sektörde, Questa Hotel konuklarına eksiksiz hizmet sunmayı ve mükemmel bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlar. Questa Hotel, eskişehir otelleri arasındaki en iyi alternatiflerden biri olarak kabul edilir ve konuklar tarafından sıklıkla tercih edilir.

Questa Hotel, jakuzili odaları ve jakuzisi ile öne çıkan bir konaklama seçeneğidir. Konuklar, stresli günlük hayatından kaçmak ve dinlenmek istediklerinde Questa Hotel'in jakuzili odalarından faydalanabilirler. Ayrıca, otelin jakuzi alanı, konukların tamamen rahatlamalarına ve günlük streslerinden arınmalarına olanak tanır. Questa Hotel, jakuzili odaları ve jakuzi alanı ile birçok turist tarafından tercih edilen bir 5 yıldızlı otel olarak kabul edilir

Questa Hotel, sıcak su havuzlu ve termal özellikleri ile konuklarına mükemmel bir konaklama deneyimi sunar. Otel, konuklarının stresli günlük hayatından kaçmasına ve tamamen rahatlamasına olanak tanıyan sıcak su havuzlarıyla öne çıkmaktadır. Aynı zamanda, otelin termal özellikleri de konukların sağlıklarını ve wellness deneyimlerini desteklemektedir. Questa Hotel, sıcak su havuzlu ve termal özellikleri ile konforlu bir konaklama deneyimi sunan bir 5 yıldızlı otel olarak kabul edilir ve turistler tarafından sıklıkla tercih edilir.