Saadet Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Elif Örs şu açıklamaları yaptı;

"Yeni bir seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde Saadet Partisi olarak dün Ankara’da gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım toplantımız ile seçim çalışmalarına güçlü bir şekilde çalışmaya başladık. Ülkemizin dört bir tarafından gelen Millî Görüşçüler ile bu seçimler sonucu yeniden ülkemizde “Efsane Millî Görüş Belediyecilik hizmetlerini” halkımızla buluşturmak için takatimizin son gücüne kadar çalışacağız.

Biz de Eskişehir Teşkilatı olarak bugün bir kez daha “Haydi Bismillah!” diyoruz. Besmelemizi çekiyor, kollarımızı sıvıyoruz.“Yaşanabilir bir Türkiye”, “Yeniden büyük Türkiye” ve “Yeni bir Dünya” için bugün buradan “Haydi Bismillah” diyoruz.

Muhterem vatandaşlarımız, ülkemiz çok kritik bir dönemden geçmektedir. Gerek bölgemizde yaşanan ateş çemberi, gerek ekonomik ve sosyal alanda yaşadıklarımız hiç iç açıcı değildir! Bugüne kadar ülkemizde uygulanan yanlış politikalarla milletimiz için gidilebilecek bir yol artık kalmamıştır. Adaletten eğitime, ekonomiden dış politikaya kadar tüm alanlarda bir zihniyet değişimi ihtiyacın ötesinde artık şarttır.

Ülkemizde herkesimin ve herkesin istediği zihniyet değişimi için 31 Mart Seçimleri bir fırsattır. Şehirlerde gerçekleşecek değişim ülkemizin genel değişimini tetikleyecektir. Bu sebeple 31 Mart tarihi bir seçimdir. Millî Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi kadroları, olarak bu tarihi vazifede üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirerek, milletimizin hak ettiği hizmeti yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. “Yaşanabilir şehirler” için liyakatli ve tertemiz kadrolarımızla, şehirlerimizin ihtiyacı olan politikalarımız ve projelerimizle 1 Nisan sabahı belediyelerde iş başı yapacağız. Her şart altında adaleti ayakta tutan kadrolarımızla temiz hizmeti sizlerle buluşturacağız.

Tüm vatandaşlarımızın rahatlıkla ulaşabilecekleri belediye başkanlarımızla; vatandaşlarımızın sorunlarına, dertlerine yerinde çözüm üreterek en kısa zamanda milletimizin ihtiyaçlarını cevaplamaya gayret edeceğiz. İnsanlığa ve milletimize ancak, hakkı üstün tutanlar ve ibadet aşkıyla çalışanlar büyük hizmetler yapabilir. Kamudaki talanı, yolsuzluğu ancak temelinde dürüstlük ve samimiyet olan Millî Görüş kadroları durdurabilir. Bu sebeple biz diyoruz ki; “Başka bir Türkiye mümkün!” Adam kayırmayı, torpili bitirip; ehliyet ve liyakati hakim kılmak mümkün. Yolsuzluğu, rüşveti, rantı, talanı yok edip; emeği ve alın terini yüceltmek mümkün!

Dürüst ve adil bir yönetim için, Planlı ve programlı hizmetler için, Hesap verebilir kadrolar için, İşi ehline vererek torpili durdurmak için, Milletimizin desteğini bekliyoruz. 31 Mart seçimlerinin olmasını dileriz. Hayırlı günler!"