Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin şehir merkezi, ilçe ve mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan yollar başta olmak üzere boyası deforme olan tüm yollarda trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla şerit ve çizgi boyama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince imar planına bağlı olarak şehir trafiğini rahatlatacak Söğütönü-Keskin yolu Ankara-Bursa çevreyolu köprülü kavşağı ile Aktürk Sokak kesişimine kadar olan ilk bölüm tamamlanmıştı.

Toplamda 2400 metre olan Tepebaşı ilçesi Söğütönü-Keskin yolunun ikinci etap yapım çalışmaları sürerken, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler de tamamlanan etapta yol çizgi boyama çalışmaları gerçekleştirdi.

Çalışmaların yaz döneminde il genelinde devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sürücüleri de çalışma yapılan alanlarda trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.
Kent merkezi ile birlikte ilçe ve kırsalda da yol çizgi boyama çalışmalarını sürdürecek olan ekipler, sürücülerin trafik güvenliği için yoğun mesaisine devam edecek.


 

Editör: Akif YER