Doğal ürünlerden elde edilen ve salgın hastalıklardan koruyan bağışıklık güçlendiren tarif geldi. Uzmanlar tarafından önerilen ginger shot evinizde kolay şekilde hazırlayabilirsiniz.Kış aylarının gelmesiyle birlikte salgın hastalıklardan korunma yolları arayan vatandaşlara, Dünya çapında ve Türkiye’de büyük ilgi gören doğal yöntemlerle bağışıklık güçlendiren, enerji veren ve cilt güzelleştiren formül olan “ginger shot” sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından tüketilen ve uzmanlar tarafından tavsiye edilen ginger shot, içerisinde bulunan doğal ürünlerle vatandaşların kış meyvelerinden elde edilerek büyük rağbet görüyor.Ginger shot içerisinde bulunduğu; zerdeçal ve zencefil bitkileri  doğal antioksidan özelliği ile bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Salgın hastalıklardan korunma yöntemi olan ginger shot yapımı şöyledir.

turmeric999

Malzemeler;

1 adet portakal
1 adet limon
1 adet mandalina
1 adet greyfurt
1 adet zerdeçal ve zencefili ve içerisine bir kaşık bal atarak karışımdan her gün bir kez tüketilmesi gerekir.

Yapımı;

Meyveleri kabuğundan ayırarak suyunu çıkarın. Zencefil ve zerdeçalı rendeleyerek, çıkardığınız suyun içerisine koyun ve homojen kıvam alasıya kadar karıştırın. Karışıma  isteğe bağlı olarak bir kaşık bal atarak karışımdan her gün bir kez tüketin.

Güneş kremi nasıl kullanılmalı ve nelere dikkat edilmeli? Güneş kremi nasıl kullanılmalı ve nelere dikkat edilmeli?

Covid-19 virüsünün yeni varyantına karşı korunma yöntemi olan ginger shot uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor. İçerisinde bulunan meyvelerin c vitamini deposu olmasıyla vücut direncinin yükselmesini sağlıyor. Zerdeçal bitkisinin kolesterol seviyesinin düzenlenmesini sağlıyor olmasıyla kolesterol hastalarının da rahatlıkla tüketebileceği aynı zamanda kolesterol seviyelerinin de düzenlenmesini sağlıyor.