Taha Duymaz hakkında ortaya atılan şok iddialar gündemde!

TAHA DUYMAZ YAŞIYOR MU? SON DURUM NEDİR?

Hatay'da kısıklı imkanlarla yemek yaparak fenomen olan Taha Duymaz Hatay'da göcük altında kalmıştı. Taha Duymaz hakkında ortaya atılan iddialar günlerdir gündemde. Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz, gözyaşları içinde bir video yayınladı ve adres verdi. Semiha Duymaz, şunları söylemişti: Arkadaşlar ben Taha Duymaz'ın ablasıyım. Sabahtan beri hiçbirine ulaşamıyoruz. Melek, Taha, Umut, halam, eniştem... Onların evlerinde kalmışlardı dün gece. Paylaşımlardan da görmüşsünüzdür. Şu an orada hiç kimse yok. Göçük altında kalmışlar. Betonsan, Ak Evler, Bedi Sabuncu İlköğretim Okulu'nun hemen karşısı... Lütfen yardım edin. Tam adres bilmiyorum, bilmediği için de tarif edemiyorum. Ne olur yardım edin. 

GÜLBEN ERGEN'DEN TAHA DUYMAZ İDDİASI GELMİŞTİ!

Gülben Ergen'den Taha Duymaz hakkında bir iddia geldi. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrası Taha Duymaz enkaz altında kaldı. Ergen sayfasından, "Günlerdir Taha'yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda ses geliyor mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi; Taha'yı kurtaramadık, yetişemedik, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı." dedi. Bu açıklaması üzerine bir de haberi AFAD'dan aldığını iddia eden Ergen'e yanıt gecikmedi.

CZN Burak ve Semiha Duymaz yalanladı! Bu haber doğru değil...

Rambolingo7 adlı hesaptan yapılan paylaşımlarda Taha Duymaz'ın ailesi hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. Bu hesap Duymaz'ın cenazesinin ilk saatler çıkarıldığını yazdıktan sonra hesabı kapandı.

Konuyla ilgili ilk günden itibaren ilgilenen fenomen Dilan Polat da, Taha'nın vefat ettiğini düşündüğü bir story paylaşınca sosyal medyada gündem olmuştu. 

Dilan Polat şu ifadeleri kullandı;

Arkadaşlar, tweeti gördüm. Sosyal medyada olanları da gördüm. İş çok başkalaştı. Ama bu işi çözeceğim. Eğer ki çözdüğümde bir şey çıkarsa o zaman izleyin beni. Bakın dünyayı başlarına yıkarım. O kadar söylüyorum. 

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, Türkiye'nin Hatay ilinde yaşayan ve kısıtlı imkanlarla yemek yaparak sosyal medyada fenomen olan bir gençti. 17 yaşındaki Taha, yaptığı yemek videoları ve kendine özgü tarzıyla binlerce takipçi kazanmıştı. Özellikle yöresel yemekleri yapması ve sunması, izleyicileri tarafından sevilmesine neden olmuştu.

Ancak 6 Şubat 2023 tarihinde, Hatay'da meydana gelen depremde Taha ve ailesi göçük altında kalmıştı. Günlerce süren arama kurtarma çalışmalarının ardından, Taha ve ailesi hakkında iddialar ortaya atıldı. 

Taha Duymaz'ın ölümüyle ilgili olarak sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde çıkan spekülasyonlar ise çok sayıda kişinin tepkisini çekti. Bazı hesaplar, Taha'nın ailesinin enkaz altında kalmadığını iddia etti ve bu söylentiler büyük tartışmalara neden oldu.

Taha Duymaz, genç yaşına rağmen yaptığı yemek videoları ve tarzıyla birçok insanı etkilemiş ve sevgi kazanmıştı.