Tepebaşı Belediyesi tarafından Kırım Caddesi üzerine konulan çöp konteynerleri adeta sürücüler için tuzak gibi. Tek yönlü trafik akışının olduğu caddeye konulan konteynerler nedeniyle sıkça trafik kazası meydana geliyor.

İstikbal Gazetesinden Özge Zaim'in haberine göre; Kırım Caddesi üzerine hesap kitap yapılmadan konulan konteynerler dün yine bir kazaya sebep oldu. Zincirleme kazada 3 araç bir birine girdi. Resmen ucuz atlatılan kazada vatandaşlar Tepebaşı Belediyesi’ne ateş püskürdü.

“Sizin ihmaliniz yüzünden canımızdan olabilirdik” diyen vatandaşlar, “Kırım Caddesi’nde oldukça kalabalık bir trafik var. Bu caddede kesinlikle tümsek olmalı. Aşırı derecede sürat var. Asıl problemimiz ise çöp konteynerleri… Çünkü ana cadde üzerinde kaldırımdan aşağıya yapılmış. Sağ şeritten gelen araç sol şeritten araca çarpabilir. Dün yine burada bir kaza yaşandı. Üç araba. Geçen de aynı şekilde benzer kaza oldu. Burada hemen hemen her gün kaza oluyor. Araç sokaktan çıkıyor, konteynerı görüp sağa kaçıyor derken adam da yabancıymış direk evin içerisine giriyor, duvara giriyor. Araçlar sokaktan zorlanarak geçiyor”. İnsanlar canından bile olabilir bu konteynerler yüzünden” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, bir can yanmadan Tepebaşı Belediyesi'nden önlem alınmasını istedi.