Çiçek Taksi, Selena, Akasya Durağı gibi dizilerle tanınan usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Kayhan Yıldızoğlu'nun ölüm haberi sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğarken usta isim son yolculuğuna uğurlandı. 90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi Levent Camii'nde kılındı. Suna Yıldızoğlu, eski eşinin tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı.

Usta oyuncunun eski eşi Suna Yıldızoğlu’ndan "Annem babam gibiydi’ diye bahseden Suna Yıldızoğlu, “Kültürlü, esprili, beyefendi, fikrini söylemekten çekinmeyen söylerken de kimseyi kırmayan bir insandı. Benim için çok özel bir insandı. Evlendiğimizde ben çok gençtim. İç dünyamı keşfeden adamdı. Kim olduğumu, ne yapabileceğimi öğretti bana. Benim için hoca gibiydi, annem babam gibiydi. Annemi babamı ne kadar sevdiysem onu de sevdim hep de seveceğim. Hiçbir pişmanlığım olmadı. Soyadını istedim ‘Kızım saçmalama tabii ki’ diyerek kabul etti” ifadelerini kullandı.

Suna Yıldızoğlu geçtiğimiz gün paylaşımında "İç dünyamı keşfeden insan, ne kadar çok öğrendim senden. Aşk bitince sevgi ve saygıyla dostluğumuz sürdü. Zeki, esprili, kültürlü, bilgili insan, hep soyadını taşımaktan onur duyduğum insan, huzur içinde uyu... Kalbimde, annem ve babam gibi, hep yaşıyor olacaksın" demişti.