Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, veda programı kapsamında Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Vali Aksoy'dan Komutanlara Veda Ziyareti

Veda Ziyaretleri Başladı

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilen Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, şehirdeki veda ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Vali Aksoy, Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Komutanlarla Vedalaştı

Vali Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Rafet Dalkıran ve beraberindeki komutanlarla bir araya geldi. Aksoy, görev süresi boyunca yürütülen uyumlu çalışmalar dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Vali Aksoy Ve Orgeneral Dalkıran

Eskişehirspor Almanya’dan Mert Başer’i Kadrosuna Kattı
Eskişehirspor Almanya’dan Mert Başer’i Kadrosuna Kattı
İçeriği Görüntüle

Yeni Görevinde Başarı Temenni Edildi

Ziyaretin sonunda Hava Orgeneral Rafet Dalkıran ve komutanlar, Vali Hüseyin Aksoy’a yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Vali Aksoy da komutanlarla bir süre görüşerek vedalaştı.