Zafer Partisi Eskişehir Gönüllüleri adına Mustafa Aynacı şu açıklamaları yaptı;

"Altılı masanın mini ortağı Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Genel Başkanımız Sn. Ümit Özdağ’ın şahsına hitaben adeta çocuk istismar zihniyetini destekler nitelikteki çirkin söylemini Türk Milletinin takdirlerine sunuyoruz.  

Türkçülük, Türk Milliyetçiliği ideolojisininin baş mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikir babası Ziya Gökalp gibi düşünen ve hareket eden rahmetli Alparslan Türkeş ve onun en yakın yol arkadaşlığını yapmış rahmetli Muzaffer Özdağ’a “darbeci” tanımlaması yapılması 6’lı masaya oy vermeyi düşünen Türkçü, Türk Milliyetçileri ve Atatürk çizgisindeki vatandaşlarımızın takdirlerine sunuyoruz. 

Türk Milletine aktaracak bilgi birikimi olmayan sadece tarikat ve cemaatlerden medet uman, Türk Yurdu’na model biçmeye çalışan zihniyetler hiçbir zaman model siyasetçi olamaz, olsa olsa rollerini oynayan rol siyasetçi olurlar. 

Bir yanda selefi cihatçı seviciler, bir yanda alevi mezhepçi bölücü Kürtçü seviciler, bir yanda da tarikat ve cemaat artıkları...

Düzen aynı düzen.

Yozlaşmaya ve benliğini yitirmeye yüz tutmuş olan toplumun gideceği istikameti görmek zor değil. Kimliğini tartışmaya açanlara umut bağlayan toplum içerisinde milyonlarca Afgan ve Suriyeli işgalcilerce başlatılacak olası iç savaşı kaygı ile bekliyoruz. 

Zafer Partisi’nin tek bir amacı var; “Türk Devletini Türk Milletine geri verme mücadelesi.

Siyasi gelecek ikbalinde olmayarak, makam ve konforunu terk ederek,  bedenini kayaların altına sokan Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın her daim yanında olduğumuzu belirterek bir çağrıda bulunuyoruz;

“Sayın Genel Başkanım, Altılı masa kimi aday gösterecek merakında değiliz; Türkçüler, Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçileri kendi cumhurbaşkanı adayını çıkartmalıdırlar, dolayısıyla sizleri göreve davet ediyoruz.”