Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı tarafından şu yazılı açıklama yayınlandı;

“Ata İttifakımızın tüm bileşenleri ile birlikte Zafer Partimizin 14 mayıs 2023 genel seçimlerinde “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" için Cumhurbaşkanı adayımız sizlerin de desteği ile 100 bin imza toplayan Sayın Dr. Sinan Oğan'dır. Bilindiği üzere aynı gün yapılacak olan milletvekili seçimlerinde de çok değerli Zafer Partisi adaylarımız yarışacaklar ve sizlerin teveccühü ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Türk Siyasetinin sigortası olan Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçiliğini temsil edeceklerdir.

İşte bu yarışta Eskişehir'imizin milletvekili aday adaylarımız Erdinç Örencik, Selim Doruk, Murat İçeli, Ece Oğuz, Kutay Ali Uluçay, Eyüpcan Erfidan, Berkay Ayvaz , Bahtiyar Yürük isimlerinden olmuşmaktadır.

Aday adaylarımız Atatürk ilkelerine, Türk Milliyetçiliğine yürekten bağlı, hem deneyimli olanlarla birlikte hem de genç dinamik ve korkusuz, isimlerdir. Aday adaylarımızın, milletvekilliği adaylıkları kesinleştiğinde kamuoyuna ve siz değerli Eskişehir'li hemşerilerimize bilahare duyurulacaktır.”