AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Eskişehir'de Akil Gençler Platformu'nun düzenlendiği organizasyona katıldılar.

Eskişehir'de bir otelin salonunda Akil Gençler Platformu’nun düzenlediği “Gençler Kararını Veriyor” organizasyona; AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, partililer ve çok sayıda genç katıldı.

Organizasyonda kürsüye çıkan Akil Gençler Platformu Genel Başkanı Delil Ateş, "31 Mart yerel seçimlerinde hem şehrimizin hem de ülkemizin kaderini belirleyecek olan tarihi bir seçime gidiyoruz. Ve geleceğimizi şekillendirecek olduğumuz bu seçimde kullanacağımız her oyun çok büyük bir önemi var. Eskişehir olarak ya makus tarihimize razı olacak, ya da değişimin meşale ateşini hep beraber yakacağız.

3 üniversiteye ev sahipliği yapan Eskişehir’de gençler iş istiyor, gençler kültür ve sanat sokakları istiyor, kültür ve sanat sokaklarından ucuz bir şekilde faydalanmak istiyor. Ucuz ulaşım istiyor, ucuz barınma istiyor, Eskişehir’de trafik sorununun ortadan kalkmasını istiyor. Eskişehir’imiz haksız imar planlamalarına dur demek istiyor. Eskişehir’imiz ucuz su istiyor, ama bu suyu içmek istiyor. Eskişehir halkı Eskişehirspor’u Süper Lig’de görmek istiyor. Eskişehir bunu kimin yapacağını da çok iyi biliyor. Kıymetli dostlar, bugün bu salonda kararımızı ve vereceğiz ve inşallah yarına umutla gireceğiz. Dostlarım, bu değişime öncülük yapacak samimiyete ve vizyona sahip olan AK Parti Büyükşehir belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Tepebaşı Başkan Adayımız Hamid Yüzügüllü’yü sonuna kadar destekleyeceğiz.

Dostlarım, Eskişehir’in sadece birkaç merkezinde değil, ücra mahallelerine en ücra sokaklarına hizmet götürecek olan ağabeylerimiz için var gücümüzle çalışaağız. Çünkü biz daha yaşanabilir bir Eskişehir istiyoruz. Bunu fazlasıyla hak ediyoruz" ifadelerini kullandı.

delil ateş-3

Beylikova ilçesinde yaptığı hizmetlerle tanınan ve Odunpazarı ilçesi için 'çoğu ilden büyük' diyen AK Parti Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ise, “Biz 15 senede Beylikova’da vermiş olduğum bütün sözlerimi tuttuk. Ama Odunpazarı aslında gerçekten birçok ilden büyük. Aslında koskoca bir il olan Odunpazarı; sanayicisi, esnafı, emeklisi, genci, kadını, öğrencisi herkes hizmet bekliyor. Maalesef Odunpazarı 85 mahallesine aynı hizmetler gitmemiş. 75. Yıl Mahallesi ile Gündoğdu, Orhangazi, Huzur’u, Emek’i herkes hizmet bekliyor. Herkes aynı vergiyi veriyor, herkes aynı su parasını veriyor, herkes aynı ulaşım parasını veriyor ama aynı hizmeti almıyor. Ben söz veriyorum, Odunpazarı’nın 85 mahallesi de aynı hizmeti alacak, aynı şeyler yaşanacak, aynı hizmetler olacak diyorum. 10 senedir belediye başkanı Kazım Başkan, amatör sporlara hiç yardım yapmamış. Amatör sporlar bir şehirde, bir ilçede en çok desteklenmesi gereken yerler. Bir sürü gençlerimiz, çocuklarımız var. Sadece halı saha yaptım diyor, tamam ben Beylikova’ya 11 halı saha yaptım ama sentetik halı saha da yaptık. Bizim takımlarımız Alpu, Bozan, Mihalıççık, Beylikova’da oynuyor. Karatesi var, yüzmesi var, sporu var, boks var, güreş var. Arkadaşlar, biz nasip olursa, gelirsek Odunpazarı’nda da, Tepebaşı’nda da, Büyükşehir’de de amatör spor kulüplerinin hepsine sahip çıkacağız. Gerekli her türlü desteği vereceğiz” ifadelerini kullanarak vaatlerini sıraladı.

özkan alp esnaf

Programda AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan da konuşma yaptılar.