OEDAŞ Göçmen Kuşlar İçin Binlerce Direği Güvenli Hale Getirdi!
OEDAŞ Göçmen Kuşlar İçin Binlerce Direği Güvenli Hale Getirdi!
İçeriği Görüntüle

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Ünilig Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda Anadolu Üniversitesi öğrencileri önemli başarılar elde etti.

Toplam 91 üniversiteden 515 sporcunun katıldığı organizasyonda Anadolu Üniversitesi sporcuları özellikle poomsae kategorilerindeki performanslarıyla dikkat çekti.

Türkiye Şampiyonasında Önemli Başarılar Elde Edildi

Büşra Özden Türkiye Şampiyonu Oldu

Anadolu Üniversitesi adına mücadele eden Büşra Özden, Poomsae Ferdi Kadın kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Poomsae Pair kategorisinde yarışan Gülsena Karakuyulu Ertunç ile Emirhan Durmaz ikilisi de Türkiye şampiyonluğu elde ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Kadın Senkron Takımı Altın Madalya Kazandı

Poomsae Kadın Senkron kategorisinde mücadele eden Buse Yavuz, Gülsena Karakuyulu Ertunç ve Büşra Özden’den oluşan Anadolu Üniversitesi takımı da Türkiye şampiyonluğuna ulaşarak altın madalya kazandı.

Anadolu Üniversitesi ayrıca Poomsae Kadın Takım kategorisinde de Türkiye şampiyonluğu elde etti.

Anadolu Üniversitesi Sporcuları Altın Madalyalar Ile Döndü

Erkek Takımı Üçüncü Oldu

Şampiyonada Anadolu Üniversitesi Poomsae Erkek Takımı Türkiye üçüncüsü olurken, Kyorugi 57 kilogram Kadın kategorisinde yarışan Saliha Bağçeci ise Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.