Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi programa katılmak üzere Eskişehir’e geldi. Bakan Göktaş, kentteki temasları kapsamında ilk olarak Eskişehir Valiliği’ni ziyaret etti.

Vali Yılmaz Makamında Ağırladı
Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ağırladı. Ziyarette Vali Yılmaz, kentte yürütülen çalışmalar hakkında Bakan Göktaş’a bilgi verdi. Bakan Göktaş, ziyaretin anısına Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarete Protokol de Katıldı
Gerçekleşen ziyarete, Türk Kızılay’ın ilk kadın Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz da katıldı. Ziyarette ayrıca AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan da yer aldı.

Görüşme Basına Kapalı Sürdü
Valilikteki karşılama ve protokol bölümünün ardından görüşme basına kapalı olarak devam etti. Bakan Göktaş’ın Eskişehir programı kapsamında kentte çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenildi.





