MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Biz merhameti de biliriz, mertliği de biliriz, melanet emellerden hesap sormasını da mutlaka biliriz. Çelme taktılar, tökezledik ama düşmedik. Arkamızdan ittiler, sendeledik ama eğilmedik. Hakkımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Dava onurumuzu çiğnetmeyeceğiz. Türk gençliği bizden yanadır, Türkiye bizim yeryüzü cennetimizdir ve sonuna kadar bizden yanadır. Milliyetçi Hareket Partisine zincir vurmak, kement bağlamak hiçbir alçağın, hiçbir ahlaksızın harcı ve haddi değildir.

"BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ"
Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı geldiğinde hem vallahi hem billahi burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir.

"UYGUN ZAMANI BEKLİYORUZ"
Hepsine meydan okuyorum. Zehir saçanları görüyoruz. Fitne yayan siyasetçileri, sözde gazetecileri, sosyal medya fareleri, ülkeden korkakça kaçmış şerefsizleri, FETÖ'cü hainleri, dış bağlantılı casusları, köksüzleri, kimliksizleri rezil rüsva etmek için uygun zamanı, sabrın gücüyle bekliyoruz.

Açık hesap 14 Mayıs 2023'te sandıkta görülecektir.

Kiralık anket şirketleri, Amasya'ya baktınız mı? Alayınızı çılgına döndüreceğiz. 14 Mayıs 2023'e kadar konuşacaklarını konuşsunlar, sonra sıra Türk milletine gelecektir."

5 Şubat 2023'te Tekirdağ'da olacağız ve vatandaşlarımızla hasret gidereceğiz.

"ONLARLA HESAPLAŞACAĞIZ"
Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Hiç olmayanların yokluğundan şikayet edecek değiliz. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Her insanımızı kucaklayacağız. Her değerimizi muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Damarımıza basanlarla, kurumsal kimliğimize saldıranlarla hesaplaşacağız.

"TEMİNAT, MHP VE CUMHUR İTTİFAKI'DIR"
Devletimizi ve milletimizi kimse bozguna uğratamayacaktır. Teminat, MHP ve Cumhur İttifakı'dır.  

"TÜRK MİLLETİNİN GELECEKTE NEREDE OLMASI GEREKTİĞİNİ TAYİN EDİYORUZ"
Dünyanın nereye ve nasıl gittiğini yorumluyoruz. Buhranların kaynağını dikkatle teşhis ediyoruz. Dünyada oynanan büyük oyunların mahiyetini açıklıkla görebiliyoruz. Türkiye'nin dünyadaki stratejik yerini detaylarıyla anlamlandırıp siyasetimizin koordinatlarını çiziyoruz. Türk milletinin gelecekte nerede olması gerektiğini tayin ediyoruz."